Известие

Collapse
No announcement yet.

МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!!147/166/156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!!147/166/156

Мисля да взема оште една ,но се чудя от седмици коя да е от трите и този път определено искам да е бензин 2.0 150к.с. Бях решил да е 166, само че прочетох че този мотор идва слаб.После останаха 147 и 156 само че и за джете пишеше че са нестабилни ,а за 166 прочетох че работата е на касмет ако слу4иш и в крайна сметка ако някои с повече опит имащ поглед и върху трите модела ми разясни коя да е и леко инфо защо ще сам много щастлив и благодарен!А и за чип само в София и Варна ли ги слагат?
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
    Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Доста интересно. Щом искаш бензин пък и гледам си на мотор, то значи най добре 147 най лека е и ще има по спортно усещане. Ако ти трябва кола за дълги разтояния и комфорт то 166 (която е най добра от 3-те по принцип), но както си прочел вече по добре с 2.4жтд-то и му хакваш един чип ще върви повече даже от 147-ца бензин. Много се мяткаш из класовете прецени кое ще ти върши най много работа

Comment

според мен си вземи една 156 фейслифт и всичко е тип-топ за стабилна ако имаш предвид поведение, 156 е най-добра в класа си по поведение на пътя доколкото гледах в fifth gear а за здравина ако имаш предвид, според мен при алфите и почти всяка кола си е пак до късмет, 147 също звучи добре, но е малко малка като че ли. Всеки случай 156 2.0 ТС няма да сгрешиш особено ако е фейслифт!!!

Comment

156 нещо не ме изкефи отватре.166 ми харесва най много ама прочетох повече минуси от колкото плиусове за този модел

Comment

аи 166 трябва да е 2.4 нафта а от сегашната не сам доволем мноо муднА то е до дбг-то ама

Comment

ами 147 m-jet за какво става дума

Comment

автомобила ваобще не ми трябва за работа и нея като мотора я карам за кеф и дори ме е страх незнам защо така с мотор вдигам лимита 299 а с автомобил на 70 ми става страшно а вдигамн някаде около 140 и 160 ейтака на риск.просто искам да усещам че колата е мощна и мога да разчитам на нея и да реве зверски

Comment

Много се съмнявам, че големият кораб с муцуна на сом с чипосана печка, ще върви повече от 147 бензин. Някак си не ми звучи логично.
                Така като те гледам си само за 147 твърдо бензинов двигател. Удоволствието при шофиране е добро доста и си е бегачка отвсякъде. Големият двутонен сом не ти трябва.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa
                  Много се съмнявам, че големият кораб с муцуна на сом с чипосана печка, ще върви повече от 147 бензин. Някак си не ми звучи логично.
                  Така като те гледам си само за 147 твърдо бензинов двигател. Удоволствието при шофиране е добро доста и си е бегачка отвсякъде. Големият двутонен сом не ти трябва.
                  ако искаш може да питаш Рали за нафтовия сом .... дори без чип
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                    ако искаш може да питаш Рали за нафтовия сом .... дори без чип
                    Или пък попитай muffka с двулитровата 147 - на връщане от Италфеста изобщо не успяваше да поддържа темпото на нафтовия сом - абе направо си изоставаше, като го настъпех

Единствено по нанадолнищата успяваше да се изравни с мен, и то за кратко

Апропо, разликата в теглото между 147 и 166 е само 165 кг

147 2.0 TS=1325 кг
                    166 2.4 JTD= 1490 кг
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Не не, не сте ме разбрали правилно. Аз харесвам големи коли. Но бегачка е нещо друго. Не ми се спори сега. А и има значение кой кара колата и при какви условия. Сега някакви надбягваници по магистрали с рейсове и камиони отвсякъде изобщо не са ми показателни. Абе незнaм 166 си е лимузина отвсякъде да я сравнявам с 147 не ми се връзва.....
                      http://www.buyacar.co.uk/technicalSpeci ... 0681.jhtml
                      http://alfaromeo.newcar.bg/show_koli.php?id=1337
                      Ама като гледам тук май сте прави въпреки че тази е по специална 166 май Писна ми от тия печки ще взема и аз да пробвам някоя.
                      К.М.

Comment

Не не, не сте ме разбрали правилно. Аз харесвам големи коли. Но бегачка е нещо друго. Не ми се спори сега. А и има значение кой кара колата и при какви условия. Сега някакви надбягваници по магистрали с рейсове и камиони отвсякъде изобщо не са ми показателни. Абе незнam 166 си е лимузина отвсякъде да я сравнявам с 147 не ми се връзва.....
                        Тоя ден магистралата беше направо пуста, даже спрях да я снимам, толкова странно изглеждаше

А 147 е бегачка само ако е GTA - тоя свинспарк хич не върви. Абе печката 2,4 наказва и 156, и ГТВ, и 147 с 2.0 ТС маторя
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Еххххххххх поразгледах тук там и май е така. Мразя печки какво да направя, но може и да пробвам някоя някой ден знае ли човек.
                          К.М.

Comment

ще отида пак да пробвам и двете ама май ще е 166

Comment

ааааа и мерси много на всички за помоща в избора

Comment

Working...
                              X